Джоли: Невъзможно е да си перфектен родител

27.04.2020 17:19 | Видян 695 пъти

 Джоли: Невъзможно е да си перфектен родител

Холивудската красавица Анджелина Джоли е на мнение, че е невъзможно да бъдеш перфектен родител, особено в условията на пандемия. Според нея децата просто да искат „родителите им да бъдат честни за своите грешки“.

Звездата от „Томб Райдър”, която възпитава шест деца с бившия си съпруг Брад Пит, сподели с други родители по време на продължаващата пандемия един важен урок - че не е възможно да отговаряш на всички нужди на децата си през цялото време.

„Сега, в разгара на тази пандемия, мисля за всички майки и бащи, които са с децата си у дома. Всички се надяват, че могат да направят всичко правилно, да отговорят на всички нужди и да останат спокойни и позитивни. Едно нещо, което ми помага да се справя по-леко е защото знам, че това е невъзможно.

Прекрасно е да откриеш, че децата ти не искат да си съвършен.

Те просто искат да сте честни. И да полагате максимум усилия. Всъщност, колкото повече пространство ти дават, когато сте слаб, толкова по-силни могат да станат. Така показват, че ви обичат и искат да ви помогнат. Така че в крайна сметка това е екипът, който градите. И по някакъв начин те отглеждат и теб, родителя и „растете заедно”, написа в сп. Time актрисата.

Източник: Монитор

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вълнуващи крими загадки в Специален...

Много екшън и силни емоции ще предложи премиерният за...

Дара Екимова започва Война

30 човека екип при спазване на всички противоепидемични...

Няма коментари към тази новина !

*}