Джоли: Невъзможно е да си перфектен родител

27.04.2020 17:19 | Видян 594 пъти

 Джоли: Невъзможно е да си перфектен родител

Холивудската красавица Анджелина Джоли е на мнение, че е невъзможно да бъдеш перфектен родител, особено в условията на пандемия. Според нея децата просто да искат „родителите им да бъдат честни за своите грешки“.

Звездата от „Томб Райдър”, която възпитава шест деца с бившия си съпруг Брад Пит, сподели с други родители по време на продължаващата пандемия един важен урок - че не е възможно да отговаряш на всички нужди на децата си през цялото време.

„Сега, в разгара на тази пандемия, мисля за всички майки и бащи, които са с децата си у дома. Всички се надяват, че могат да направят всичко правилно, да отговорят на всички нужди и да останат спокойни и позитивни. Едно нещо, което ми помага да се справя по-леко е защото знам, че това е невъзможно.

Прекрасно е да откриеш, че децата ти не искат да си съвършен.

Те просто искат да сте честни. И да полагате максимум усилия. Всъщност, колкото повече пространство ти дават, когато сте слаб, толкова по-силни могат да станат. Така показват, че ви обичат и искат да ви помогнат. Така че в крайна сметка това е екипът, който градите. И по някакъв начин те отглеждат и теб, родителя и „растете заедно”, написа в сп. Time актрисата.

Източник: Монитор

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отложиха концерта на Сибел Джан

Концертът на легендарната певица Сибел Джан, предвиден за...

Ново дело срещу Харви Уайнстийн

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн отново ще влезе в...

Няма коментари към тази новина !

*}