Вал Килмър: Бях влюбен в Джоли, но Брад ми я отмъкна

27.04.2020 11:08 | Видян 1930 пъти

Вал Килмър: Бях влюбен в Джоли, но Брад ми я отмъкна

Американският актьор Вал Килмър призна, че е бил влюбен в своята колежка Анджелина Джоли. Звездата от Doors, “Уилоу“, „Светецът“, „Жега“, „Батман завинаги“ и др. разказва за това в излязлата наскоро негова автобиографична книга I'm Your Huckleberry: A Memoir („Аз съм твоят Хъкълбери: Мемоари“).

Килмър разкрива, че двамата се сприятелили много преди да се снимат заедно в суперпродукцията „Александър“ на Оливър Стоун. Холивудският ас твърди, че е бил плътно до Анджелина, докато майка й, французойката Марселин Бертран, се борела с рака.

В началото на снимките на „Александър“, в който двамата играят родителите на бъдещия велик пълководец, Джоли току-що се била разделила с втория си съпруг Биби Боб Торнтън. За да имат повече любовни сцени, Килмър дори помолил режисьора Оливър Стоун да си спомни, че преди да се обърнат един към друг, владетелят и неговата съпруга са се обичали страстно. „Нямах търпение да целуна Анджелина и да си купя реактивен самолет Gulfstream, за да изпишат на опашката му нашите инициали V + J", признава той.

Вал Килмър разказва, че Анджелина винаги се е отличавала от другите жени: била по-мъдра, по-разбираща, в нея имало повече магия и трагизъм. Романът им обаче май така и не се развил: скоро Джоли започнала работа в екшъна „Мистър и мисис Смит“, а там, на снимачната пощадка, се загаджила с Брад Пит.

В книгата си Килмър описва още връзките си и с други известни дами, сред които Шер, Синди Крофърд, единствената му съпруга (отдавна бивша) Джоан Уоли и голямата му любов Дарил Хана, за раздяла с която актьорът казва, че и досега съжалява и страда.

Звездата от "Батман завинаги" признава, че раздялата му с нея е била най-болезнената, която някога е преживявал. Двамата станаха двойка през 2001 г., по време на снимките на "Вярваме в Бог" и Килмър бил опустошен, когато пътищата им се разделили.

Вал Климър се шегува, че е намразил музиканта Нийл Йънг, който се ожени за Дарил Хана през 2018 г. "Бог ми е свидетел, че сърцето ми е било разбивано. Но с Дарил понесох най-силна болка. Нийл Йънг, винаги съм те обичал, но се страхувам, че вече те мразя", пише в книгата.

Актьорът призна, че е самотен от двадесет години и през това време не е имал връзки. Килмър, който е на 60 години и има две деца - Мерседес на 28 г. и Джак на 24 г. от брака си с Джоан Уейли.

В откъс от мемоарите му , Вал пише: "Не съм имал приятелка от двадесет години. Истината е, че всеки ден изпитвам самота".

Килмър разкри през 2017 г., че е успял да преодолее рак на гърлото след двегодишно лечение и каза, че болестта е променила начина, по който възприема живота си, като е осъзнал, че отдаван твърде голямо значение на наградите и светската суматоха вместо на здравето си.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !