Вал Килмър говори за битката си с рака

21.12.2017 16:11 | Видян 2831 пъти

Вал Килмър говори за битката си с рака

След като упорито отричаше да има рак на гърлото и да се лекува от коварната болест, Вал Килмър най-накрая призна и сега открито говори за заболяването. В интервю за специалното тематично издание Hollywood Legacies на The Hollywood Reporter той разказва за двегодишната си битка с болестта и как тя го е променила.

„Преди това бях много сериозен, прекалено сериозен спрямо всичко. Много се ядосвах за неща като Оскарите и признанието, които така и не ми се случваха. Исках да имам повече Оскари от който и да е друг. В тази връзка Мерил Стрийп сигурно се чувства страхотно. Би трябвало да е приятно като знае, че всички я обичат. Защото в крайна сметка всичко това опира до любов“, коментира Килмър.

Той разкрива, че въпреки принадлежността му към сектата Християнска наука, която забранява на членовете си да се лекуват и в общи линии разчитат само на вярата си, за да оздравеят, се е подложил на химиотерапия и се е лекувал по конвенционалния начин.

Благодарение на Християнската наука обаче е преживял психически и емоционално тази двугодишна битка с рака. А направената му трахеотомия е променила напълно гласа му и изпитва трудности при поемането на въздух.

За материала в броя той се е снимал с двете си деца – Джак и Мерцедес. В изданието има интервюта и фотосесии с още няколко холивудски клана и техните наследници.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !