Бен Афлек и Ана де Армас – новата светска двойка

27.04.2020 10:42 | Видян 1557 пъти

Бен Афлек и Ана де Армас – новата светска двойка

Чували ли сте името Ана де Армас? Кубинско-испанската актриса е родена на 30 април 1988 година в Санта Крус дел Норте в Куба. Прави актьорския си дебют през 2006 година във филма „Una rosa de Francia“, но получава световна слава с лентата „Блейд Рънър 2049“, предава Tialoto.bg.

През 2020 година тя ще бъде новото момиче на Бонд в „Смъртта може да почака“. Официалната премиера на филма беше отложена заради пандемията от коронавирус. Това обаче не спира световните медии да следят всяка една крачка на Ана де Армас и причината няма нищо общо с киното.

Младата актриса в момента е във връзка с Бен Афлек, с когото се запознава на снимачната площадка на общия им филм „Deep Water“. Според източници, двамата веднага са почувствали привличане един към друг и са се сближили. „Те имаха невероятна химия още от началото“, казват близки до двамата пред „People“.

В „Deep Water“ Афлек и Де Армас играят двойка, а романтиката явно се е пренесла и извън екрана. Източниците добавят, че Бен се е чувствал много спокоен в компанията на своята колежка, но докато са траели снимките всичко между тях е било напълно професионално. Актьорът е бил съсредоточен изцяло върху работата си и е бил един от последните хора, напускали снимачната площадка.

След края на снимките обаче звездите се отдават на заслужена почивка в родината на Де Армас. Снимките от ваканцията им в Куба веднага обиколиха социалните мрежи и новата светска двойка се роди. На фотосите се вижда, че Афлек разговаря с няколко местни фенове. Езикът не е бил пречка за актьора, тъй като той говори отлично испански.

„Ана беше неговият гид и го заведе на всичките си любими места. Бен явно се наслаждаваше на почивката, защото беше в чудесно настроение. Те със сигурност са двойка“, казват източници пред „People“.

Скоро след това двамата бяха забелязани на плаж в Коста Рика, където не криеха любовта си от папараците. Афлек дори беше уловен да снима любимата си в различни пози. Де Армас публикува няколко от снимките, а актьорът шеговито коментира, че очаква признание за тях.

Въпреки новата си любов, Бен не забравя и за старото си семейство. Веднага след като се завърна от Коста Рика той посети децата си Вайълет, Серафина и Сам, които споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. След това звездата помогна на Де Армас да потърси жилище в Лос Анджелис.

В интервю за испанския „Vogue“ новото момиче на Бонд похвали Афлек и твърди, че има невероятен талант, който показва във филма „Deep Water“, който се очаква да излезе по кината през ноември.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !