Бен Афлек на романтична ваканция с новата си любов

13.03.2020 13:30 | Видян 1562 пъти

Бен Афлек на романтична ваканция с новата си любов

Бен Афлек и Ана де Армас са се отдали на романтични преживявания и дълги разходки по плажа по време на ваканцията си в Коста Рика.

Двамата актьори се срещнаха на снимачната площадка на трилъра "Deep Water" в края на миналата година и ето че вече ходят прегърнати по плажа.

По време на разходката си 47-годишният Афлек и 31-годишната Де Армас споделят изключително романтичен момент. Актьорът ласкаво придърпва любимата си към себе си, за да я целуне, след което става ясно, че и двамата искат да запечатат този момент, правейки си няколко селфита с телефона на кубинската актриса от "Вади ножовете", както и с фотоапарата, който Афлек носи със себе си.

И двамата са облечени удобно и небрежно. Бен Афлек е в черни шорти и тъмносиня тениска с щампа, а Ана е в дълга плетена рокля в оранжево. Разбира се, разхождат се боси по плажа.

Двойката бе засечена по-рано на друга почивка в родната на Ана Куба, където посетиха няколко ресторанта и магазина. Бен Афлек, който свободно говори испански бе забелязан да си говори с местни фенове.

Според източник, близък до двойката, Бен и Ана са се харесали веднага и между тях е имало голяма химия. Във филма, който става причината за тяхното запознанство -  "Deep Water, те играят съпруг и съпруга. Филмът ще излезе през ноември тази година.

Името на Бен Афлек е било свързвано си имената на няколко актриси след развода му с Дженифър Гарнър. Двамата бяха женени от 2005 до 2018 г., когато преживяха дълга и болезнена раздяла. Имат три деца - Самюел, Вайълет и Серафина, предава Dir.bg.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !