Бира за коса - не е шега: какво правим с времето в карантина

14.04.2020 09:10 | Видян 1449 пъти

Бира за коса - не е шега: какво правим с времето в карантина

Какво ще кажат хората? Как ще изляза така навън? Тези въпроси основно ни вълнуват, когато искаме да изпробваме нещо, но нямаме желание, за да не паднем в очите на околните. Е, карантината ни дава шанса да експериментираме и само ние да се видим след това.

Така стигаме до нашия осми лайфхак от поредицата ни как да използваме, вместо да губим времето си под домашен арест заради коронавируса. И така, оказва се ,че бирата не е добра и стимулираща само за пиене на корем и за образуването на шкембе.

Тя има и други подобни ефекти върху неподозирани части от нас. Например върху косата. Пивото се оказва супер полезно за нея и нейното подхранване, както и за идеалния й вид.

Карантината е идеално време да пробвате това. Още повече, ако ви се получи наистина добре опитът, няма да се притеснявате от придружаващото експеримента ухание, което пивото придава.

При наличие на чувство за хумор, третирайте се с бира Корона. Тя без друго е малко слаба на вкус, пък и излезе информация, че май я спирали.

Ако сте доволни, можете да прилагате този лайфхак всеки уикенд за здраве и красота, а през седмицата, за да не изненадвате околните с аромат, няма проблем да се пръскате с вече толкова популярните парфюми за коса, от които най-добри са на Шанел.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !