Зетят на Дарина Павлова прави по $1 милион годишно

08.04.2020 17:48 | Видян 998 пъти

Зетят на Дарина Павлова прави по $1 милион годишно

Зетят на Дарина Павлова – Тарек Микнас, прави по 1 милион долара годишно от рекламната си компания, пише „Галерия“. Като главен изпълнителен директор на една от най-популярните агенции в Дубай, той успява да развие толкова добре бизнеса, че само за миналата година е вдигнал приходите двойно.

„Преди няколко месеца компанията на Тарек получи престижна награда и бе обявена за №1 по ефективност сред 50 агенции от целия свят. Това вдигна рейтинга на екипа на Тарек небесата и вече са сред най-търсените“, разкри наш доверен източник от богаташката фамилия.

Родителите на Тарек са сред основателите на дъщерната фирма в Дубай, където синът им живее заедно с доведената дъщеря на Дарина Венцислава. Като наследник на покойния мафиотски бос Илия Павлов, самата Венцислава също разполага с несметно богатство, а втората й майка се погрижила то да не отиде в ръцете на прахосник. Веселата вдовица, както я наричат всички, лично проверила Микнас до девето коляно, преди да благослови брака им с Венци.

Важно било и отношението му към семейството. Тарек е изключително грижовен баща и това според Дарина било едно от най-ценните му качества. „Всяка свободна минута той прекарва с двете си деца и жена си“, разкриват запознати.

Венцислава и Тарек сключиха брак през 2014 в Тоскана, а на сватбата сред знаменитостите бе и холивудският актьор Джордж Клуни, лично поканен от Павлова. Две години по-късно се роди първородната им дъщеря, която кръстиха Паола, а преди 3 месеца на бял свят се появи и малкият Микнас.

Венцислава е дъщеря на Илия Павлов от първия му брак с Антоанета Чергиланова. Дарина Павлова и бившата съпруга на олигарха винаги са поддържали близки отношения, а Мадам „Мулти“ се е грижила за Венци като свое дете. От Кръстника Дарина има две деца – Паола и Илия-Калоян.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бекъмова шие сватбената рокля на...

Виктория Бекъм вече е в трескава подготовка за роклята на...

Татяна Лолова с премиера на песен

Актрисата Татяна Лолова е част от проекта Пеещи артисти...

Няма коментари към тази новина !

*}