Роди се внук на Илия Павлов в Дубай

12.01.2020 10:17 | Видян 2441 пъти

Роди се внук на Илия Павлов в Дубай

Венцислава, първородната дъщеря на разстреляния през 2003 г. бос на „Мултигруп” Илия Павлов, роди в Дубай второто си дете. Пеленачето е момченце и е кръстено Микнас. Новината съобщи гордия прадядо Павел Найденов, баща на покойния олигарх. „Да, роди ми се второто правнуче преди 2 дни. Вече се чух с децата, пратих им поздрави, сега мен ме поздравяват”, похвали се щастливия бай Павел.

Родилката Венцислава е дъщеря на Илия Павлов от първия му брак с Антоанета Чергиланова, с която по-късно се развежда заради Дарина Павлова. Голямата щерка на боса на „Мултигруп” от години е щастливо омъжена за мултимилионера Тарек Микнас, двамата живеят в Дубай и в Ню Йорк. През 2014 г. те вдигнаха приказна сватба в Тоскана, на която присъства Джордж Клуни. Преди 4 години Венцислава роди първото си дете от Терек – Паола.  

Сватбата на Венцислава и Тарек Микнас бе в Тоскана през 2014 г. Двамата вече имат второ дете, след като онзи ден в Дубай проплака пеленачето Микнас

Новороденото в Дубай бебе е кръстено на татко си и носи името Микнас. Венцислава е получила поздравления за раждането си и от Дарина Павлова, с която напоследък поддържат добри отношения.

Покойният Илия Павлов има още две деца от брака си с Дарина Павлова – Илия-Калоян и Паола. Той обаче не доживя раждането на внуците си, след като бе ликвидиран от снайперист на излизане от офиса си в „Мултигруп” през пролетта на 2003 г. Той умря като най-богатия и влиятелен български олигарх.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !