Краставици или пакетчета чай против сенки и торбички на очите, блокче лед срещу подпухнало лице: как

08.04.2020 17:24 | Видян 1493 пъти

Краставици или пакетчета чай против сенки и торбички на очите, блокче лед срещу подпухнало лице: как

В нормален ден човек никога не би имал време да се занимава с допълнителни разкрасителни домашни процедури . Става, пие кафе и тръгва на работа. Когато сме под домашен арест , наричан галантно хоум-офис обаче програмата е различна и позволява някои малки глезотии. На това посветихме нашия Лайфхак 4.

Понеже четем и гледаме повече телевизия, повече се взираме в екраните на компютрите и телефоните си, очите ни се уморяват даже повече от дните, когато сме на нормална работа. За да не ни болят и да изглеждаме добре, сутрин е чудесно да се предприеме нещо просто и ефективно. Например да ги наложим с краставички. Бабите ни го правеха, за да си спестят някоя бръчка.

Хидратирането, което от естествено пълната с вода краставица е много по-добро и много по-полезно дори от най-скъпия специализиран крем, осигурява и релакс на този важен, а толкова засилено похабяван от нас с толкова екрани, в които денонощно се взираме орган. И намаляване или изчезване на неприятните сенки, които са така нежелани от нощните птици. Същата работа могат да свършат и пакетчета чай. Както сме ви информирали, пакетираният е най-лошото качество и за пиене трябва да се използва насипен. Но пакетчетата също имат полезност. Наложете върху очите си зелен или жасминов и ще видите ефекта.

Друг трик, който използват не само звезди от киното, театъра и попмузиката е сутрешното хидратиране на лицето с блокче чист лед. Цялата подпухналост отпада. Особено при преспиване, което е толкова типично за мнозина от нас под домашна карантина.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !