Теди Александрова: Заразата е наказание

08.04.2020 15:24 | Видян 303 пъти

Теди Александрова: Заразата е наказание

Коронавирусът е наказание за човешката раса, защото не сме достатъчно добри. Тази версия разви фолк певицата Теди Александрова, докато е в изолация в дома си и има достатъчно време да разсъждава за смисъла на живота.

Изпълнителката е убедена, че човек трябва да помисли как се държи с планетата и за действията си, защото няма нищо случайно в такива предупреждения от висши сили.

„Може би трябва да бъдем по-смирени и да осъзнаем, че няма нищо по-хубаво от това да сме си с близките си, да пренаредим главите си и да пренаредим приоритетите си и да бъдем една капчица по-добри един към друг, защото това, което се случва, не е случайно и не е просто вирус като вирус, а е, за да се замислим какво се случва на планетата и накъде върви светът”, коментира певицата.

Теди е известна с провокативните си парчета и вечно разголеното дупе в клиповете си, пише "България днес".

„Ако трябва да съм честна, за мен ситуацията не е генерална промяна, защото аз съм домошар и обичам да си стоя вкъщи, а моето излизане и развлечение са участията ми...

Освен че си седя у дома, постоянно чистя и гледам да спазвам лична хигиена, като избягвам контакти с всякакви хора извън моето семейство. И смятам, че това е личният пример, който всички ние можем да дадем, за да спрем това масово глобално разпространение на вируса”, добавя още Теди.

От няколко години тя има връзка с рапъра Ванко 1, но не иска да я обявява публично, затова избягва да говори с него.
Но в момента Ванко е в изолация заедно с нея и двамата не скучаят у дома си.

Певицата споделя, че работата истински й липсва. И няма търпение изолацията да приключи, за да запише новите си проекти.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Филм-портрет за Кристо с тв премиера

Спомен за световно известния авангардист Кристо ще излъчи...

Адвокатът на Кайли Дженър скочи срещу...

Адвокатът Майкъл Къмп, който защитава интересите на...

Няма коментари към тази новина !