Теди Александрова с неофициален канал в YouTube

12.03.2020 14:57 | Видян 1575 пъти

Теди Александрова с неофициален канал в YouTube

Попфолк дивата Теди Александрова може да се похвали с неофициален канал в YouTubе за своите почитатели.

Звездата на телевизия Планета, която силно нашумя и е апетитна хапка за всички клубове в страната, от година и половина има платформа в социалната мрежа, а последователите и се увеличават с всеки изминал ден.

Меломаните се радват на това, което твори, а коментарите са положителни. Както знаете, тя е една от малкото изпълнителки, която пише сама музиката и текстовете на своите парчета. Каналът е неофициален, но с верификация, отговаряща на всички изисквания. Теди на няколко пъти в своя личен инстаграм е споменавала, че платформата е на нейн почитател, който иска да запази анонимносг, но е силно привързан към творчеството и я следи от началото на кариерата.

Почитателят е от музикално семейство, занимавал се е с оперно и естрадно пеене, а сега със спортна журналистика. От фирма Пайнер също са наясно, както и г-н Митко Димитров. Това е малък подарък за Теди, а причината за появата на канала е да се запазят  емоционалните моменти през годините. В него ще намерите 12 богати плейлисти с клипове от участията, лайф концертите от Пайнер, видеоклипове на всички парчета качени от канала и пуснати от фирмата, но отбелязани с авторско право.

В музикалният канал на певицата може да намерите още караокета инструментали и ремикси на почти всички нейни хитове, както и интервюта от медии. За най-запалените фенове има плейлиста с няколко клипа - Еволюция през годините -няколко клипа, първият събрал всички видеа от началото на кариерата, вторият - лайф концертите от рождените дни на Пайнер, третият - Коледни и Новогодишни изяви, четвъртият - Годишни музикални награди и два с първите изяви на изпълнителката от кастинга Планета Дерби в Монтана през 2009, когато стартира и нейната музикална кариера. В канала може да намерите и плейлист с двата самостоятелни албума- Теди Александрова 2014 и Н'я проблем - 2016.

Теди на няколко пъти е споделяла, че това значи много за нея и е благодарна за  вниманието, което получава от почитателите си на клубните участия и в социалните мрежи. Каналът може да бъде намерен с ник нейм: Теди Александрова / Tedi Aleksandrova

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !