Черна храна спъна Мис Дупе в MasterChef
08.04.2020 13:34 | Видян 1736 пъти
Освен с обичайно тъмните дроб, патладжан, къпини, шоколад, соев сос, маслини, хайвер и трюфел, те трябваше да се борят с черно сирене, черна киноа и черен чесън.
„Изтръпнах от ужас!“, проплака специалистката по човешки ресурси Елени.
„Направо ми причерня от тези продукти“, хвана се за главата мениджърът Мартин.
„Забравете страховете си, гответе с желание!“, скастри паникьосаните участници шеф Андре Токев, но само трима от тях успяха да се стегнат.
Домакинята от Русе Виолина разтопи сърцето на журито със свински дроб с киноа, черен хайвер с лавандула и мус от патладжан. Студентът Димитър представи черен еклер, пълен с пастет от свински дроб, който гарнира с майонеза от черен чесън и туршия от къпини. А сервитьорът и вокалист на метъл група Добромир се представи достойно с пълнен патладжан.
Останалите участници трябваше да сменят белите престилки с черни и да отидат на елиминация, която накрая сполетя Кристина Казакова, по-известна със световната си титла „Мис Дупе“.
Източник: Монитор
НАЙ-НОВИ
Рекордна година за България по брой...
България уверено върви към целта си в туризма за 2024 г....
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !