Гергана Николаева с онлайн майсторски клас

01.04.2020 14:30 | Видян 160 пъти

Гергана Николаева с онлайн майсторски клас

Очарователната Гергана Николаева стартира своя първи онлайн майсторски клас. Спазвайки правилата на изолация, но и съобразявайки се с желанията на своите почитатели, оперната прима организира виртуални срещи с желаещите да пеят. Първите записали се в музикалното предизвикателство са дами, които макар достигнали своя професионален пик, разчитат на музикалните занимания за релакс в изолацията.

Сред стартовите ученички са: специалист по изчислителна техника и обработка на данни; професор по управление на човешки ресурси; корифей в приложната математика; икономист, специализиран в областта на международната търговия с метали; уважаван очен лекар. Всички те, макар и абсолютни авторитети в професионалната си област, влизат с огромно желание в майсторския клас и са готови да спазват железните правила и дисциплина, които оперната прима налага. До онлайн обученията се стигна след успешното първо издание на формата „Всеки може да пее… с Гергана Николаева“.

Още на големия финален концерт се появиха много желаещи, които да се включат във второ издание, а както издават от екипа на формата- дори стартовата дата вече е била определена. Форсмажорните обстоятелства в световен мащаб, засега отлагат концертите на живо, но както Гергана, така и нейните съмишленици, скоро се надяват всичко да се върне в нормални рамки.

До тогава #останетевкъщи

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Филм-портрет за Кристо с тв премиера

Спомен за световно известния авангардист Кристо ще излъчи...

Адвокатът на Кайли Дженър скочи срещу...

Адвокатът Майкъл Къмп, който защитава интересите на...

Няма коментари към тази новина !