Азис с ново парче

27.03.2020 16:04 | Видян 1673 пъти

Азис с ново парче

Призив към ромите направи Азис в новата си песен.  Кралят на поп-фолка у нас, пусна парче в разгара на пандемията с коронавируса. По време на целия клип към песента му „Сагапо” стои надпис „Остани си вкъщи”.

С него изпълнителят отправят послания към братята роми. Те не спазват препоръките на кризисния щаб и така е възможно заразените да се увеличат драстично. В новото парче ромският славей не пее за вируси, както направиха повечето от неговите колеги. Песента е типична за Азис. Парчето е доста ритмично и танцувално. Само за няколко часа хитът на изпълнителя има стотици хиляди гледания. Голяма част от клипа е сниман в дома на краля на поп-фолка. А във видеото Азис спазва дистанция от музикантите си. Ромският славей следва стриктно указанията на кризисния щаб- стои на повече от два метра от колегите.

"Не мислех да пускам нова песен. Но във време на изолация реших, че хората трябва да се забавляват и да не мислят за проблеми. Останете по домовете си", приканва Азис.

Певецът е много загрижен за здравето си  и се тревожи коронавирусът да не удари него или някой от близките му .  Появиха се информации, че Азис не вярва на здравната ни система и затова е отпрашил за САЩ. Но това категорично не отговаря на истината. Азис не излиза от дома си, ограничил е почти всичките си контакти. Не се събира с приятели в дома си на сладка раздумка,  а контактува с тях в Интернет чрез видео разговор,  пише „България Днес”.


ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Смях: Не се живее вече в София, вчера...

Не се живее вече в София. Вчера спуках гумите на един...

Няма коментари към тази новина !