Ръката на Ла Гардуня дебютира по EPIC DRAMA

27.03.2020 09:19 | Видян 827 пъти

Ръката на Ла Гардуня дебютира по EPIC DRAMA

Испанският трилър хит, известен като „Чумата“, се звърща с нов сезон и нова сюжетна линия. Продължението, озаглавено „Ръката на Ла Гардуня“ проследява нова престъпна организация. Действието се развива пет години след събитията в първи сезон. Ла Гардуня е набрала сила и сега е реалната власт по улиците на Севиля. 

„Ръката на Ла Гардуня“ ще дебютира ексклузивно по Epic Drama в държавите от Централна и източна Европа на 16 април, четвъртък, от 22:45 часа.  За да пресъздаде Севиля от 16 век, сезон първи имаше инвестиция от по €1.5 млн. на епизод и бе сниман на 130 локации с над 2000 статисти и технически екип от над 200 човека.
 
Закономерно, премиерата му в родната Испания отбеляза рекорд по гледаемост. Във втори сезон, Севиля се е възстановила и остава икономическата и културна столица на Западния свят, като задържа монопола си върху търговията с Индиите, а богатството и влиянието й се движат само в една посока: НАГОРЕ! Същото, обаче, се случва и с населението й.

С увеличаването на града до исторически рекордни нива, управниците му не успяват да осигурят прехрана и социално осигуряване за жителите му. В противовес на ограмната класова неравнопоставеност, общественото недоволство подклажда организирана престъпност. Една от мафиотските организации, Ла Гардуня, се възползва от притока на богатство към града и неспособността на политиците да опазят реда, като завзема бизнеса с проституция, продажба на алкохол и черния пазар на храни. Историята в шест части проследява главният герой Матео (в ролята Пабло Молинеро), който е изцяло в неведение за ситуацията в Севиля и сам едва свързва двата края в Тиера де Фуего, в Новия свят.

Когато, обаче, получава вест от Тереса, той е принуден да се завърне. Междувременно, Валерио започва да прилага това, на което го учил неговият ментор Матео, на практика. Той се присъединява към Тереса в рискованото начинание да спасява проститутки, заробени от железния юмрук на мафията в гетата на Севиля. Тереса използва парите и привилегированото си положение, за да даде на тези жени по-добро бъдеще.  Докато укрива много от тях зад стените на усамотен манастир, обаче, Ла Гардуня се изправя срещу нея. 

Влизайки в конфликт с Конрадо, водачът на мафиотската организация, Тереса застрашава не само живота на тези жени, но и своя собствен, както и този на Валерио. Когато нещата напълно излизат от контрола на управата на града, Съветът се опитва да въдвори ред като назначава нов градски управник.

Граф Понтекорво е млад, амбициозен войник, който въпреки призивите на Съвета, настоява дейността на Ла Гардуня да бъде разследвана. За да постигне целите си, той се обръща към уменията на Матео и помощта на един инфилтриран главорез, стар познайник на Валерио, Баеза. Следва опасна история с незаконна проституция, която се простира в цяла Севиля под контрола на Ла Гардуня. За всички въвлечени, да се изправят срещу мафията означава да си играят с огъня.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !