Брандън Максуел създава рокли за булките, чиито сватби са били отменени заради коронавируса

26.03.2020 10:35 | Видян 1128 пъти

Брандън Максуел създава рокли за булките, чиито сватби са били отменени заради коронавируса

Модната индустрия продължава да подкрепя борбата с коронавируса. Награждаваният моден дизайнер Брандън Максуел, както повечето модни дизайнери сега, се е заел с помощта на екипа си да шие предпазни маски и ръкавици за медиците и хората в нужда. Същевременно е решил и да създава напълно безплатни рокли за булките, които не могат да празнуват сватбата […]

Модната индустрия продължава да подкрепя борбата с коронавируса.

Награждаваният моден дизайнер Брандън Максуел, както повечето модни дизайнери сега, се е заел с помощта на екипа си да шие предпазни маски и ръкавици за медиците и хората в нужда. Същевременно е решил и да създава напълно безплатни рокли за булките, които не могат да празнуват сватбата си, заради COVID-19.

“Като марка, която е имала късмета да играе поне малка част от специалния ден на много жени, осъзнаваме, че кризата сега може да е афектирала повечето от вас”, сподели Максуел. “В такива тъмни времена трябва да търсим светлината и затова смятам, че трябва да се фокусираме върху бъдещите позитивни събития.”

Брандън заема ролята на жури в модното предаване “Project Runway” и е дизайнерът, който създаде миналогодишния тоалет на Лейди Гага за Мет галата.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !