Пласидо Доминго е заразен с новия коронавирус

23.03.2020 17:44 | Видян 1419 пъти

Пласидо Доминго е заразен с новия коронавирус

Легендарният тенор Пласидо Доминго призна в социалните мрежи, че е заразен с COVID-19.

Чувствам, че е мое морално задължение да обявя, че тестът ми за коронавирус е положителен. Моето семейство и аз сме и ще останем индивидуално изолирани толкова дълго, колкото е необходимо

призна преди минути Доминго. Той обясни, че към момента всички се чувстват добре. Самият той е имал симптоми като кашлица и треска. „Моля всички да бъдете изключително внимателни, да спазвате основните правила, като често миете ръцете си, да стоите поне на два метра от другите, да правите всичко възможно, за да спрете разпространението на вируса и най-вече, да останете в дома, ако е възможно“, призова Доминго.

Испанският тенор е поредната звезда, която признава за челния си сблъсък с COVID-19. Преди него същото направиха Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън, Идрис Елба, кийбордистът на американската рокгрупа Bon Jovi – Дейвид Брайън, актьорът Даниъл Дей Ким и др.

Междувременно след обвиненията срещу него, Доминго се оттегли Съюза на оперните певци в САЩ и дари 500 000 долара на програми, свързани превенцията на сексуален тормоз.


Източник: Мonitor
Снимка: Shutterstock

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Възход на Бг киното! Уроците на Блага...

Филмът на Стефан Командарев Уроците на Блага тръгва по...

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Няма коментари към тази новина !