След 7 април спад на короната, до юни изчезва: Мира Кунева

23.03.2020 09:37 | Видян 8791 пъти

След 7 април спад на короната, до юни изчезва: Мира Кунева

Удивително е, но човекът, който излекува Китай от коронавируса, а преди това - от атипичната пневмония, и медицинската астрология са на едно мнение: К19 ще ни мъчи най-много до юни. А точно от Деня на медицинските работници ще спадне – още в интервюто на Мира Кунева:

Г-жо Кунева, вярно ли е, че по удивителен начин ходът на коронавируса съвпада с астровлияния?


Да. Плутон и Сатурн съвпаднаха по времето, когато всичко с коронавируса избухна – около 20 януари (б.р. завръщането на 24-и на служителка на БМВ в Бавария пренесе вируса в Европа, тя го предаде на нулевия италиански пациент на 27и, на първия мексикански, който го пренесе в Северна Америка и на първия бразилски, който транспортира в Южна Америка). При предишния такъв съвпад през 1982 г. научихме за СПИН, а следващият е на финала на лятото – края на август – началото на септември. Първите съобщения за коронавируса изобщо се появиха при слънчевото затъмнение с най-силната планета Юпитер на 27 декември, след това около следващото затъмнение на 10 януари целият свят вече беше научил.

Вижда ли се изход?

Да, 2020 г. е нетипична с 6-те си затъмнения. Когато нещо се отвори при едно, обикновено при следващо започва да се затваря. Затова очаквам процесът да стартира сега - в края на март, и да приключи в началото на юни.Още във вторник, на 24-и, помага и новолунието в съвпад с Хирон – ранения кентавър, който страда, но е лечител с неверятни способности – ще имаме добри новини (б.р. шефът на Висшия медицински институт на Италия очаква пик на болестта в страната му между вторник, 24и, и петък).От неделя Сатурн влезе във Водолей – тежка планета си смени знака – това носи промяна в ситуацията. Водолей е по-добър знак от досегашния му домакин Козирог, свързан със страхове, рестрикции, тайни. Освен това, за първоначалния  3-месечен престой на Сатурн в него ще се смени фокусът. Водолей е знак на иновациите, на комуникациите, на науката – ще научим за лек, за ваксина, за справяне с проблема. Според астрологичната логика следва на 7 април (б.р. Деня на медицинските работници) агресивно пълнолуние, което също трябва да помогне и най-късно след 10 април би трябвало да имаме спад на коронавируса.


Много по-голяма обаче май ще се окаже икономическата криза, Вие виждате ли я като мега, както я определят мнозина в прогнозите си?


Подобна ситуация в небето се свързва с рецесии, но не скокообразни, не така остри, а бавни, които се разгръщат постепенно. Подобни процеси имат възможността коренно да променят световната икономика за 2 – 3 години. Понеже в момента нещата са в Козирог, който управлява правителствата, реда – може да се очаква ново разпределение на зоните на власт по света. Което ще го донесе Водолеят.

Кога ще се усети най-мощно идващата промяна?


Около 21 декември, когато има царски съвпад – Юпитер се събира със Сатурн (б.р. това са двете най-мощни планети). От края на декември преминаваме във Водолей, което е по-добре. Преди това обаче съвпадът на Сатурн и Плутон през септември – дано няма втора вълна на вируса, и ще имаме обръщането на Марс, който ще стане ретрограден. Може да имаме няколко месеца на конфликти, катастрофи – този знак разпалва нещата.

А как ще се отрази това на България, какво показва хороскопът на нашата страна?


Отговорът на този въпрос ще научите утре!


Борис Ангелов

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето всички жени на Брад Пит, стартира...

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с...

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Няма коментари към тази новина !

*}