Елена Паришева отказа Попето от Националния отбор

20.03.2020 15:53 | Видян 1995 пъти

Елена Паришева отказа Попето от Националния отбор

Фолк певицата Елена Паришева има пръст в решението на футболиста Ивелин Попов да напусне националния отбор, пише „Галерия“. Оказва се, че изпълнителката била изключително властна и именно тя дърпала конците в кариерата на половинката си.

„Попето винаги е бил под чехъл и е слушал жена си. Тя има доста голямо влияние над него и лесно може да го убеди. Той имаше сериозни колебания относно напускането на националния, но Елена наклони везните“, разказват негови авери.

„Сега... когато на 33 се постараха да го откажат от националната кауза, защото е „стар“, „некадърен“, „чалгар“, се чудя как ли ще им подейства това че в чужда държава е капитан и че чуждите „специалисти“ го поставят за пореден път в „Идеалния отбор на кръга“, написа Елена Паришева от името на Попето в социалната мрежа.
 
Припомняме, че Ивелин Попов, който в момента играе за престижния Рубин (Казан), напусна националния отбор след мача с Чехия. В продължение на няколко месеца селекционерът Георги Дерменджиев се опитваше да го разубеди и Попето обеща да обмисли връщането си в отбора.

Миналата седмица обаче стана ясно, че полузащитникът се е отказал окончателно, а решението му обяви неговата половинка.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !