Продуцентът на Ози Озбърн е болен от коронавирус

20.03.2020 10:45 | Видян 1142 пъти

Продуцентът на Ози Озбърн е болен от коронавирус

Човекът, върнал метъл величието Ози Озбърн в звукозаписното студио и направил последния му албум Ordinary Man – Андрю Уат е дал положителна проба за Covid-19. Това потвърди самият той в Инстаграм.

„Преди 12 дни, рано сутринта на 6 март, се почувствах така сякаш ме е блъснал автобус Не можех да стана от леглото с дни и страдах от треска“, написа китаристът.

След като състоянието му се влошило той е бил посетен от лекар, който му сложиш диагноза грип и му казал, че има съмнения за коронавирус, въпреки че не е напускал страната и единствено е ходил до студиото. Всички, с които е работил обаче са били видимо здрави. Но симптомите на Уат се влошавали. Опитал да си направи тест за Covid-19 в спешно отделение, но не успял, докато не намерил личен лекар, който да му го направи. Само преди дни излезли положителни резултати.

„Треската е почти преборена и дори започвам да имам нещо като апетит, но ми е много трудно да дишам заради прекараната пневмония. Лежа в леглото и използвам кислороден апарат“, разказа за моментното си състояние Андрю и подчертава сериозността на коронавируса. „Аз съм на 29. Млад и здрав мъж и ще премина през това без значение какво ми коства. Ще се възстановя напълно.

Но има толкова много хора в живота ми и по света, които може и да не успеят да се преборят заради възрастта си и/или заради лош имунитет. Така че, да си мислим „Аз съм млад, това не може да ме хване“ е тъпо и много опасно за всички около нас", апелира музикантът.

Източник: Monitor
Снимка: Rolling Stone Андрю Уат

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !