Ози отмени турнето си в САЩ

19.02.2020 10:41 | Видян 1150 пъти

Ози отмени турнето си в САЩ

Рок ветеранът Ози Озбърн отмени заплануваното си турне в САЩ, което трябваше да покрие отложените дати от миналата година.

Причината – все още страда от тежката невралгия, в следствие на травмата на гърба, която си направи при падане в дома си през февруари 2019-та. Той претърпя операция, която обаче отключи постоянни болки които са приковали музиканта на легло за цели шест месеца след интервенцията. Това той призна в емоционално интервю преди по-малко от месец за предаването „Добро утро, Америка“.

В същото интервю Ози шокира с разкритието, че страда и от болестта на Паркинсон, която влошава допълнително здравето му. Още по-време на разговора Озбърн намекна, че част от предстоящите му изяви може да не се състоят. „Нямам търпение да се подобря и отново да съм на път. Имам нужда от това – то е моята дрога“, заяви метъл идолът и допълни, че само ако се чувства достатъчно здрав ще тръгне на турне
с новия си албум Ordinary Man, който излиза на 21 февруари, 10 години след последния му солов проект Scream. Явно здравето му все още не е в топ форма, за да се появи на сцена.

Близък до 71-годишната звезда съобщи на в. "Сън", че той все още изпитва силни болки и колкото и да му се искаше да осъществи турнето си, той нямаше да бъде пълноценен на сцената.

Бившият фронтмен на легендарната група Black Sabbath предвиждаше да стартира турнето си в САЩ на 27 май в град Атланта и да го приключи на 31 юли в Невада.

Ози доста тежко преживя решението за отмяната на гастролите, но то е било единственото възможно при сегашното му здравословно състояние. Озбърн все още се надява да осъществи поне британското си турне през есента. То трябва да започне в Нюкасъл през месец октомври.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Няма коментари към тази новина !