100 кила – абитуриент на 35

12.03.2020 16:53 | Видян 1414 пъти

100 кила – абитуриент на 35

Абитуриентският бал е от най-значимите събития в живота на всеки човек, защото отбелязва края на една глава и началото на друга в неговата история. Именно това е на път да разбере рапърът Явор Янакиев, по-познат на широката публика с артистичния си псевдоним 100 кила, който през май т.г. ще има два повод за празнуване, първият е 35-ия му рожден ден, а вторият - завършването на 12 клас.

В момента ученикът в IV вечерно-сменна гимназия "Отец Паисий" търси най-подходящия костюм, който да облече за специалната вечер. В официалната си Инстаграм страница той качи галерия от три снимки, на които позира в елегантен кариран бежов костюм.

"Първа проба за абитуриентския бал, бейби! Випуск 2020. 1, 2, 3, 4, 5, 6... 12", гласи посланието към публикацията му.

И докато той самият издирва правилното за себе си облекло, междувременно той снима поредица от видео клипове за социалната мрежа, в които представя тазгодишните зрелостници последните тенденции в тоалетите и други интересни модни факти, пише Dir.bg.

Преди обаче да се отдаде на заслужено празненство със съучениците си, той ще трябва да положи задължителните матури. За втора дисциплина на изпитите Явор се е спял на английския език, а ако ги вземе успешно, той е решен да кандидатства в Нов български университет и наесен да бъде студент.

Килата се завърна в класната стая през 2017 година. Тогава той сподели, че навремето се е отказал от училището, след като му се наложило няколко пъти да повтаря 10-и клас, защото се налагало да работи, за да помага на брат си да завърши образованието си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !