Емилия: Близка съм с Камелия и си ходим на гости

09.03.2020 10:26 | Видян 2280 пъти

Емилия: Близка съм с Камелия и си ходим на гости

Певицата Емилия гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по бТВ. Ето най-важните неща, които тя сподели:

Със съпруга ми Жорж Башур не се развеждаме. Той написа в социалните мрежи "всяко нещо има начало и край", но по друг повод, който не искам да споделям. Той е горд човек и ако нещо се случи между нас, никога няма да го обяви по този начин. Ще каже нещата с истинските им имена.

Първото ми участие на професионалната сцена бе през 1999 г. на „Тракия фолк“. Тогава мислех, че съм най-красивата жена на света (на екрана в студиото се появява снимка от това участие). Тук съм с перука от естествен косъм, за която дълго време събирах пари. Не като твоята (смях). Дрехите са подарък от леля ми. От Италия са, тогава в България нямаше такива дрехи. Исках да съм провокативна.

Не знаех по какъв път тръгвам. Започнахме на майтап с попфолка. Не знаехме тази музика докъде ще се развие. В началото бях плаха, свита, идвах от провинцията. Не познавах никого в София и се притеснявах ще срещна ли лоши хора, ще тръгна ли по лош път.

Беше сладко време, без телефони, без интернет. Аз и сега не съм фен на Instagram и на Facebook. Активна съм в социалните мрежи благодарение на моя екип.

С Камелия сме много близки. В живота сме приятелки. Смея да твърдя, че това е единствената колежка, с която поддържаме приятелски отношения. Ходим си на гости и си споделяме хубави и лоши моменти.

Новата ми песен "Джале" е втората, която пея на испански. Мъжът ми беше инициатор да пробвам нещо ново. Притеснявах се да сменя жанра, но хората посрещнаха много добре парчето. Клипът е сниман тук, в Румъния и в Доминикана.

Зрителите могат да ме гледат в един от епизодите на новия сезон на Бригада Нов дом. Беше супер изживяване, екипът е много свеж!

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !