Емилия пуска нов албум до края на годината

25.02.2020 12:59 | Видян 1588 пъти

Емилия пуска нов албум до края на годината

Поп-фолк певицата Емилия призна, че работи върху издаването на нов албум. Изпълнителката на „По-силна ставам“ отбелязва своя 20-годишен професионален юбилей тази година. Въпреки това не планира да отпразнува повода с концерт.

„Малко ми звучи като: всички направиха концерти, Емилия и тя.

Искам да стане, когато съм готова и мога да покажа нещо наистина различно, интересно, без то да е обвързано с годините ми на сцената или някакви си юбилеи

коментира звездата пред Signal. До края на годината обаче се очаква да е готов новият й албум. Там най-вероятно място ще намерят песните „Джале“ и „Адреналина“, по които певицата работи съвместно с номинирания за "Грами" хитмейкър Кости.

Това е и новата посока, по която Емилия работи след като каза заветното „да“ на съпруга си Жорж Башур. Певицата отдава промяната в стила именно на половинката си. „Той ме накара да повярвам, че мога повече. Защото, няма какво да си говорим, аз в попфолка какво повече мога да постигна…“, заяви тя.

След като й се наложи да тушира слуховете, че с Башур се разделят, Емилия проговори и за спекулациите, че е в очакване на трето дете.

"Имах здравословни причини, заради които качих малко килограми, сега вече съм добре.

Може би заради това си помислиха, че съм бременна“, обясни певицата, като даде заявка, че ще разкрие в публичното пространство при евентуална бременност още преди да й е проличало на фигурата.




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не ща да бъда патриарх: Николай...

Пловдивският митрополит Николай: Още пред отворения...

13900 лв. за бутилка в София

В магазин на столичния булевард България или по нета...

Няма коментари към тази новина !