НВО купи БГ филм Ирина

04.03.2020 09:42 | Видян 1173 пъти

НВО купи БГ филм Ирина

Гигантът НВО купи награждавания български филм „Ирина“ и го присъедини към каталога от вече 21 родни заглавия в онлайн платформата си НВО GO, а навръх Националния празник 3 март ще го завърти и по един от дъщерните си канали – Cinemax от 19:50 часа, предава Монитрор.

Сюжетът на филма проследява една година от живота на Ирина, сервитьорка в заведение в Перник. Нелекият й живот се срутва с цялата си тежест върху нея, когато в един ден тя е увонена, хваща съпруга си в изневяра и в следствие на сериозен инцидент, той остава инвалид. В следващите месеци, изпаднала в безизходица, Ирина получава обаждане на обявата си за сурогатна майка и вижда в това възможност да  осигури на семейството си нормален живот.

Режисьор на „Ирина“ е Надежда Косева, за която това е дебют в пълнометражното кино. Лентата е с участието на Мартина Апостолова, която само преди дни беше отличена като изгряваща звезда на фестивала Берлинале, Христо Ушев, Ирини Жамбонас, Касиел Ноа Ашер, Александър Косев, Красимир Доков. Лентата има над 20 награди на европейски фестивали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !