Гущерова отпразнува РД на дъщеря си

02.03.2020 14:30 | Видян 2069 пъти

Гущерова отпразнува РД на дъщеря си

Дъщерята на Светлана и Християн Гущерови навърши една година в края на месец февруари и по този повод щастливите родители организираха на малката Анелия-Добромира пищно тържество. Преди ден плеймейтката публикува в официалния си Инстаграм профил първите снимки от събитието.

От изображенията личи, че когато става въпрос за наследницата им, двойката иска най-доброто и изобщо не щади средства, за да го осигури. Кадрите разкриват богатата украса на помещението, част от която е стена с множество разноцветни балони с различна големина, чийто тонове плавно се преливат.

Специално направените за случая десерти са истинско произведение на изкуството, сред иам понички, декорирани с инициалите на рожденичката, надпис на английски език, изписващ "едно" и пингвини, кремове със захарни цветя и пеперуди. Разбира се, най-впечатляваща е тортата в нежно синьо и розово, обсипана със звезди, облачета и пингвини, която между втория и третия етаж има преспапие.

На изображенията еротичният модел носи деликатна бяла рокля с розови, червени и жълти флорални мотиви. Дрехата с интересна и "надиплена" кройка има V-образно деколте и странични отвори на талията.

Фотографиите бързо събраха хиляди харесвания и не по-малко пожелания.

"Да ви е жива и здрава малката беба и да ви носи само радост", написа попфолк изпълнителят Азис, добавяйки и емотикони във формата на сърца. Той е сред най-близките приятели на брюнетката.

Пазейки личното пространство на дъщеря си, Светлана продължава да крие от обектива Анелия-Добромира, спазвайки обещанието си, че скоро няма да я покаже. Досега майката все още никъде не е споделила лика на бебето, а преди време дори отговори на свои последовател в социалната мрежа, че никога няма да го стори.

Половинката на Християн стана майка в края на февруари м.г., но първоначално реши да не споделя публично щастливата вест, защото дъщеря ѝ се роди преждевременно в осмия месец. Понеже бебето беше недоносено, лекарите го поставиха за известно време в кувьоз под наблюдението на неонатолози. За щастие всичко завърши добре и скоро двете се прибраха у дома, предава Dir.bg.

 

Снимки: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !