Гущерова неузнаваема

12.02.2020 13:20 | Видян 1381 пъти

Гущерова неузнаваема

Подобно на грима, който има невероятната способност да придаде съвсем различен вид на женското лице, косата и прическата също играят много важна роля във визията на една дама. Те могат да променят до неузнаваемост цялостното излъчване на представителките на нежния пол, превръщайки ги сякаш в друг човек.

Точно такъв е случаят със Светлана Гущерова, споделила преди часове в официалната си Инстаграм страница галерия от две изображения, на които последователите ѝ в социалната мрежа трудно я разпознаха. Снимките са с рекламна цел, но едва ли някои от потребителите е обърнал особено внимание на този факт, защото на тях плеймейтката изглежда напълно различно.

Образът ѝ е изменен благодарение именно на прическата ѝ, тъй като краищата на косата ѝ, която вече е в по-светъл цвят, са извити нагоре и захванати с шноли, създавайки илюзията, че тя е намалила дължината ѝ, придавайки ѝ ретро форма в духа на 70-те години. На фотографиите, събрали над 3 хиляди харесвания, съпругата на Християн Гущеров се намира в заведение, а на масата пред нея стои салата и чаша бяло вино.

Тя е облечена в тоалет с къси ръкави на марката "Louis Vuitton", по чийто десен шахматно се редуват бели и черни квадрати, а под яката има къса декоративна верижка. Аксесоарите ѝ се състоят от дискретни обеци, нежен пръстен две гривни и часовник.

И докато някои от почитателите ѝ изразиха своето възхищение, сравнявайки я дори с легендарната София Лорен - превърнала се в еталон за красота, други не бяха толкова възторжени, изказвайки мнението си, че не одобряват визията ѝ.

Енджи Касабие също не остана безразлична към реши да се включи в коментарите, предава Dir.bg.

Снимки: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !