Metallica отмени още два концерта

27.02.2020 12:07 | Видян 755 пъти

Metallica отмени още два концерта

Още два концерта отпаднаха от графика на Metallica за това лято. Този път бяха отменени участията им във фестивалите Sonic Temple и Louder Than Life в Щатите с лично обръщение от Джейсм Хетфийлд към феновете.

"Боли ме да пиша това, но трябва да знаете, че не мога да го направя...

Като част от продължаващите ми усилия да оздравея, имам важни събитие, свързани с възстановяването ми в тези уикенди, които не мога да преместя. Извинявам се на всички фенове, които са си купили билети“, гласи част от съобщението на Папа Хет, заради който Metallica спряха турнето си през септември 2019-та и той влезе в център за рехабилитация да лекува зависимостта си към алкохола и други опиати. Организаторите на Sonic Temple в Охайо, вече обявиха, че новите хедлайнери на фестивала ще са Tool и Red Hot Chili Peppers, които ще заместят двата сета на метъл легендите. Феновете на Хетфийлд и компания могат и да заменят билетите си с такива за другите фестивали в САЩ, където Metallica ще свирят идните месеци.

"Искам да подчертая, че групата ще свири на всички останали обявени дати за 2020-а", обеща Джеймс в обръщението си.

„Реалността е, че не поставях здравето си като приоритет в последните години, докато пътувахме постоянно по турнета, а сега знам, че менталното ми здраве трябва да е на първо място. Може да ви звуча като безумец на повечето, но не искам да разочаровам екипа и семейството на Metallica, аз сам се компрометирах“, откровен като пред група за споделяне е фронтменът, за когото тази рехабилитация съвсем не е първа.

„Извън плановете за 2020-а съм оптимистично настроен за благословията, която ми е дадена и това, което бъдещето ще донесе...

Като молец в пламъка (moth into the flame – препратка към песента на Metallica от последния им албум Hardwired... to Self-Destruct от 2016 г.), да си човек в тази професия има своите големи предизвикателства и може да бъде много трудно", пише още Хетфийлд.

Източник: Monitor
Снимка: Loudwire

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !