Кейт Мидълтън отново в блестящите Jimmy Choo от кралицата

26.02.2020 13:30 | Видян 1670 пъти

Кейт Мидълтън отново в блестящите Jimmy Choo от кралицата

Рубиненочервените обувки, които Дороти Гейл получава от Добрата вещица на Севера - Глинда, във филма "Магьосникът от Оз", се оказват от ключово значение за приключението на момичето във вълшебната страна. Именно те я отвеждат обратно в Канзас, след като почуква три пъти петите им една в друга и изрича желанието си да се прибере у дома. Малко хора обаче си спомнят, че в оригиналната творба на Лиман Баум от 1900 г. пантофите на Дороти всъщност са сребърни. При екранизацията от 1939 г., в която играе Джуди Гарланд, сценаристът Ноел Лангли решава да промени цвета им, за да контрастира на жълтите павета на пътя, по който тя среща Тенекиения човек, Плашилото и Лъва.

Със сигурност блестящите сребристи обувки, които Кейт Мидълтън сложи за премиерата на постановката "Dear Evan Hansen", състояла се вчера в лондонския театър "Noel Coward", нямаха магически способности, но насочиха всички погледи, изпълнени с възхищение, към херцогинята на Кеймбридж. Няма да бъде преувеличено, ако се каже, че съпругата на принц Уилям е от онези жени, които знаят как да впечатлят околните с визията си. И тя го доказа с последната си публична проява, предава Dir.bg.

За събитието брюнетката бе решила да заложи на семпла тъмносива рокля от туид с 3/4 ръкави и деликатно V-образно деколте, чиято кройка подчертаваше стройната ѝ фигура. Тоалетът с етикет "Eponine", дължината на чиято пола стигаше малко над глезените ѝ, бе напълно изчистен, ако не се борят четирите копчета в предната част.

И преди някои да си помислили, че дрехата ѝ бе прекалено обикновена, нека не забравяме израза, че "дявола се крие в детайлите". Точно малките допълнения към един тоалет имат силата изцяло да го преобразят, а очевидно Мидълтън е съвсем наясно с този факт.

Външният ѝ вид бе завършен с токчета "Jimmy Choo" на стойност 525 британски лири, пасваща дамска чанта-клъч с цена 675 британски лири висящи обеци, обсипани с диаманти, които за първи път тя сложи през 2017 г., когато ѝ бяха дадени от кралица Елизабет II.

През цялото време до нея бе принц Уилям, който носеше син костюм, съчетан с бяла риза, подхождаща вратовръзка и черни обувки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !