Джей Ло с умилителна снимка за ЧРД на децата

25.02.2020 15:52 | Видян 1229 пъти

Джей Ло с умилителна снимка за ЧРД на децата

Дженифър Лопес може и да е една от най-големите звезди, окупирали сцената на световния шоубизнес, но наред с това тя е грижовна майка, която е готова на всичко за своите деца. Последното доказателство за тези думи е изявата на дъщеря ѝ Ема, която пя заедно с нея по време на полувремето на първенството по американски футбол "Super Bowl".

Откакто Ема и Макс присъстват в живота на латино дивата, те заемат голяма и специална част в нейното сърце и тя, подобно на всеки друг родител, очевидно отказва да приема факта, че те неусетно порастват и някой ден ще напуснат дома ѝ. Все пак, всяка майка би потвърдила, че времето, прекарано с наследниците ѝ, никога не е достатъчно.

През изминалия уикенд близнаците имаха рожден ден, а певицата и актриса реши да пореден път да демонстрира безграничната си любов към тях, качвайки в официалната си Инстаграм страница трогателен и непубликуван досега кадър с тях, пише Dir.bg.

"Знам, че днес навършвате 12 години, но вие винаги ще бъдете моите бебчета. Честит рожден ден, мои красиви кокосови орехчета", написа тя към изображението.

Фотографията е направена скоро след раждането на Ема и Макс, разкривайки как двамата спят блажено в кошарата си. Лопес, облечена в цикламен тоалет без презрамки и прибрала с кърпа косата си назад, бди над тях, положила грижовно ръка на гърдите им. Гледайки отрочетата си, погледът ѝ прелива от обич и топлина.

Редица от популярните колеги на латино дивата се включиха в коментарите към снимката, за да честитят личния празник на децата и да им пожелаят всичко най-хубаво.

Годеникът на Лопес - бившият бейзболист от "New York Yankees" Алекс Родригес, също отбеляза специалния повод с публикация в социалната мрежа. Той публикува галерия от фотографии и видео клипчета, разкриващи различни мигове от дните на цялото семейство, включително и неговите 2 дъщери от предишна връзка.

"Толкова се гордея и с двама ви и съм щастлив, че сте част от живота ми! Обичам ви!", гласи посланието на публикацията му.

Ема и Макс дойдоха на този свят 45 минути след полунощ на 22 февруари 2008 г. в болница в Лонг Айлънд. На раждането им присъства и техния баща Марк Антъни, за когото звездата от "Да свалиш Уолстрийт" бе омъжена в периода 2004-2011 г. Двамата се венчаха на тайна церемония, след като Лопес развали годежа си с Бен Афлек, а Антъни се разведе с тогавашната си съпруга - Мис Пуерто Рико Даянара Торес. За изпълнителката това са първи деца, докато за някогашната ѝ половинка - трето и четвърто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !