Васко Василев се връща за още шест фламенко концерта

24.02.2020 17:49 | Видян 1324 пъти

Васко Василев се връща за още шест фламенко концерта

Тази година виртуозният цигулар Васко Василев няма да чака чак до зимата, а се завръща с мини турне още това лято. Той обяви шест нови дати за концерти – все градове, които не успя да посети през 2019 г. с фламенко проекта си.

„За мен и момчетата от Малага ще е голямо удоволствие да се върнем с любимите ни фламенко парчета в още 6 български града. Получих много въпроси защо Варна и Пловдив липсват в списъка с концерта от миналата годината и ето че сега имам отговор и той е – за да можем да влезем в най-красивите локации в тези 2 града, защото нищо не може да се сравни с атмосферата в античния театър на стария Пловдив и с красотата на зеления бръшлян във Варна“, написа Васко във фейсбук страницата си.

С голямата си българска обиколка миналата година Василев представи и новия си албум Passion Flamenca, с който ще пристигне и за предстоящите си изяви – на 16 юни в Пловдив, на 17-ти в Плевен, на 20-ти във Варна, на 22-ри в Разград, на 23-ти в Силистра и на 24-ти в Севлиево. „Нямам търпение да видя летния театър в градски парк на Плевен, където никога не съм бил, както и Разград и Севлиево.

С пътуването ни през миналата есен усетихме смисъла от това да правим концерти не само в големи градове и големи зали и съм щастлив, че можем да продължим така. Имам огромен сантимент към концерта в Силистра, от където е майка ми и където съм живял като малък. Отдавна искам да спрем там с някое турне и се радвам, че сега ще го направим", обясни още най-младият концерт майстор на Кралската опера в Лондон.

Заедно с лятното си турне Васко Василев обяви и традиционната си дата през декември за концерт в зала 1 на НДК. Този път феновете ще го очакват буквално дни преди Коледа – на 21 декември. Билетите за всички спектакли на цигуларя са вече в продажба на цени между 30 и 60 лв, като само за изявите му под тепетата и в морската столица стигат до 80 лв. За столицата пропуските се търгуват от 40 до 150 лв.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !