ДА! Sweet&Lemon: малко, но от сърце
21.02.2020 10:15 | Видян 1237 пъти
Идеята е сладкишите да се правят на място, а когато има промоция – с тях дават и кафе или чай, защото цените определено не са ниски, направо са си високи за софийските стандарти извън най-големите хотели. Стилът и на нещата в менюто, както и на интериора на малката сладкарница, е проевропейски.
Обикновено разнообразието не е толкова голямо, но пък усещането е за бутик. Което явно се вписва в изначалната концепция на създателите на заведението.
свързани новини
ДА! Лоби-барът на София Балкан отново е хит
НАЙ-НОВИ
Усик отново подчини Фюри и вече няма...
Олександър Усик постигна втора последователна победа над...
Брок Леснар поздравява младо борче,...
Брок Леснар поздравява младо борче, което току-що е...
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !