ДА! Стек и вино вместо Кристал и Марая
17.02.2020 11:46 | Видян 1034 пъти
Входът е откъм Раковски, както беше в сладкарницата от соца, ала обстановката вътре е в американски стил, както е модно в стек-заведенията: малко ретро, малко минимализъм, малко цветни акценти.
Онова, заради което си струва да се посети заведението – телешкото месо, се приготвя на ниво, а това си е новина в София и в България - зле сме в това отношение, след като останахме без собствени говеда. Специалните ефекти в интериора, наред с шоукикунга, са витрините с dry aged и друг beef, „телешки бийф“, както казва интелектуалката и полиглотка Лили Иванова от Кубрат.
Депутати, артисти, „меринджеи“ от всяка възраст са основната публика на заведението, открито сравнително неотдавна и винаги пълно оттогава.
НАЙ-НОВИ
Правя милиони благодарение на жена...
Конър Макгрегър говори за жена си Дий Девлин: "Бяхме...
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !