Песента за новия Бонд превъртя Youtube

17.02.2020 12:09 | Видян 219 пъти

Песента за новия Бонд превъртя Youtube

Над 20 милиона гледания за под 3 дни време. Това е елементарната статистика за най-новото парче на детето-чудо Били Айлиш, която се превърна и в най-младия изпълнител, на когото е поверена отговорността да напише и изпее темата на филм за Джеймс Бонд.

Песента се казва No Time To Die, както е и заглавието на 25-я филм от поредицата за Агент 007 и последна лента, в която в главната роля влиза британецът Даниел Крейг.

Парчето е балада, а текстът й намеква, че сюжетът на филма ще се съсредоточи около предателството на тайния агент. „Никога не си бил на моя страна“, пее Айлиш.

Песента беше пусната в точно в полунощ на 13-ти срещу 14-ти февруари, когато излезе и първият трейлър на предстоящото продължение.

Айлиш написа и продуцира заглавната песен заедно с по-големия си брат Финеас О’Конъл в края на миналата година. Изказвайки се на „Грами“ през януари, тя каза, че работата по франчайзинга винаги е била една от техните цели.

„Подсъзнателно и съзнателно се опитваме да пишем тема на Бонд през целия си живот“, каза тя пред „E! Online”, цитирана от Монитор.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК !!!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дъщерята на НиЛо и Божинов стана на 8...

„В мига, в който получих теб - получих ВСИЧКО!...

Принцът на Монако се излекува от...

Принцът на Монако Албер II, който беше установен с...

Няма коментари към тази новина !