Агресията срещу лекарите в Откраднат живот - Системата

13.02.2020 11:30 | Видян 1317 пъти

Агресията срещу лекарите в Откраднат живот - Системата

Агресията срещу лекарите. Тази болна за обществото тема ще се пренесе и като основен лайтмотив на новия девети сезон на сериала „Откраднат живот- Системата“.

Още в първите епизоди зрителите ще станат свидетели на насилие срещу медицински лица, а негова жертва ще е доктор Нора Чилингирова, която ще понесе плесница от героя на актьора Свежен Младенов. Самият той пък дебютира пред камерата на медицинската сага в края на миналия сезон като романтична половинка на доктор Петмезов (Евгени Будинов), а сценаристите вкараха и темата за еднополовите връзки чрез тях, предава Монитор.

Дали шамарът ще е заради професионалните възможности на Чилингирова или заради чувствата, които колегата й Петмезов таи към нея, предстои да видим. „Нещо интересно в новия сезон на „Откраднат живот“ е, че досега болница „Св. Анастасия“ имаше външен враг и това обединяваше героите срещу него. В новия сезон болницата няма да има външен враг. Ще акцентираме върху човешките, колегиалните отношения и процесите, които се случват, когато няма външен враг.

От първи епизод ще покажем недостатъците на системата – войната между пациенти и лекари“, разказа наскоро продуцентът на поредицата Евтим Милошев. „Искам с този наш филм да издигаме професията на лекарите и да я връщаме на мястото, което заслужава. Да няма повече нападение над лекари“, апелира актрисата Марта Вачкова.

Другата сюжетна нишка в девети сезон ще е любовта, която винаги е свързвала лекарите от „Св. Анастасия“. В новите серии обаче ще проплаче и бебе. Или поне така загатва положителният тест за бременност, който държи доктор Огнянова в присъствието на любимия й – доктор Ковачев.

По традиция всяка нова порция серии стартира и с нови имена в каста. Този път едно от имената е на младия Филип Буков, който завършва НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов

и е едва на 25 години. Най-вероятно няма да има големи звезди, които да се присъединят като нови лица към поредицата този път, но трайно на мястото си ще се завърне доктор Карагьозов, чиято престилка облича любимият на зрителите Владо Карамазов и неговият син Пепе – в ролята Петър Милошев.

След 386 епизода до сега в екипа влиза и нов режисьор - Тома Вашаров.

Снимка:  Откраднат живот - Системата

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !