Черното надви цветовете на Оскарите

10.02.2020 14:56 | Видян 1698 пъти

Черното надви цветовете на Оскарите

След миналогодишните бонбонени и ярки тонове, черното се върна триумфално като доминатор на червения килим на Оскарите. Най-високите френски брандове Диор и Шанел, които си поделиха имиджите на най-красивите звезди в света го налаган безапелационно.

Най-много овации, по традиция от дост години наасам, обра бившият модел и номинирана Чарлий Терон, както винаги в Диор, докато при Натали Портман черното беше обогатено със златна орнаментика. Ретро рокля – от колекцията висша мода 1994 година на Лагерфелд бе дадена на посланичката на Шанел – номинираната Марго Роби, докато Пенелопе Круз бе също в черно от актуалната.

Щедри деколтета и формата на цветя като линия доминират при тоалетите с връщаща се тежка дължина – истински водопади от плат. Армани, който също се отличи с две големи звезди на червения килим, ги облече в бяло, но при Лора Дърн, „поръсено“ с хита на сезона – черното. И тя, и Рене Зелуегър – другата облечена от италианеца, и то във висшата му мода – колекцията Приве, обаче взеха статуетките. Изпадане от рамката се получи при роклята в цвят шампанско на номинираната Скарлет Йохансон от бранда Оскар де ла Рента.

Най-много коментари обаче предизвика дамският тоалет на репортера Били Портър от Жил Дийкън, който според дизайнера и неговата жертва на модата бил вдъхновен от орнаментиката в Бъкингамския дворец. Вижте галерията с най-красивите на Оскарите ТУК .

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !