Кайли Дженър: Не знам какво щях да правя, ако не бях известна

08.02.2020 10:23 | Видян 3303 пъти

Кайли Дженър: Не знам какво щях да правя, ако не бях известна

Тя е на 22 и вече е милиардерка. Израснала е пред публиката, има общо 5 братя и сестри, четирима от които имат различен баща. Вече 13 години участва в семейното шоу „Keeping Up With the Kardashians“, а от две години е горда майка на момиченце.

Притежава собствена козметична компания, от която наскоро бяха продадени 51% за 600 млн. долара. Освен това, тя разработва и модна линия заедно със сестра си, което още повече добавя към богатството ѝ.

И ако още не сте се сетили коя е тя, няма повече да ви мъчим. Тя е Кайли Дженър и един от членовете на клана Кардашян-Дженър. Те приковават вниманието на зрителите още от 2007 година, когато звездата е само на 9 години. Кайли е най-малката от семейството, но пък спокойно може да бъде наречена една от най-богатите и успешните.

Въпреки че започва „кариерата“ си в телевизионно шоу, Кайли бързо разбира, че това не е нейната ниша. Заедно със сестра си Кендъл Дженър започват да мислят как да разширят бизнеса си и да си създадат име.

Кендъл усилено развива модните си таланти, печелейки сделки с едни от най-големите марки в света. Тя ежегодно присъства на Седмицата на модата в Ню Йорк, Париж, Лондон и други големи градове, а много често можете да я видите в реклами на парфюми, козметични продукти или дрехи.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Няма коментари към тази новина !