Софка лъсна без бельо на участие

05.02.2020 14:55 | Видян 1581 пъти

Софка лъсна без бельо на участие

Софи Маринова лъсна без бельо на участие. Ромската перла зарадва феновете като се появи с прозрачна черна блуза на последния си концерт.

Певицата избра да пее с уж елегантен вечерен тоалет, но отдолу се виждаше ясно едрият й балкон.

Под светлините на прожекторите певицата изложи на показа бюста си, който умишлено или не бе пропуснала да прикрие със сутиен. Това обаче въобще не притесни Софка, която се раздаде на макс и поддържаше настроението на публиката до зори.

Доскоро певицата се появяваше с вечерни тоалети на участията си, но напоследък предпочита по-ежедневните облекла. Предвид факта, че повечето прозират, мъжката част от феновете й въобще не се оплакват.

Въпросната вечер певицата бе с прозрачна блуза и впит клин, което се хареса на почитателите й. Ден по-късно тя втрещи с модния си аутфит–появи се с бяла рокля с пайети и памучна блуза с дълъг ръкав под нея, която обаче изобщо не пасваше на тоалета й, пише „България днес”.

Гласът на певицата обаче отново я спаси от гафа и щом Софи запя, публиката й прости за модната издънка.

Иначе ромската перла спретна такъв купон, че феновете й не спряха да подскачат чак до сутринта.

Софи от години не крие, че има силиконов бюст и има силни болки в кръста заради него. Явно обаче е решила, че няма смисъл да се жертва напразно и се реши да покаже на публиката изваяните си форми.

Това не е първияттт път, когато Софка се появява с прозрачни дрехи на участие, а преди години дори бе снимана по бикини на басейн в Свети Влас. Без сина си Лоренцо и в компанията на свой приятел, певицата събра погледите на присъстващите и зарадва папараците.

Тогава тя за първи път се осмели да покаже силиконовия си бюст и определено успя да привлече вниманието на всички.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !