Лили Иванова и Митко Щерев подеха нова война

03.02.2020 13:02 | Видян 1722 пъти

Лили Иванова и Митко Щерев подеха нова война

Митко Щерев и Лили Иванова не само не само, че не са заровили томахавките, но и продължават да се карат. След като преди десет години се срещнаха в съдебната зала, за да се изяснят за авторските права на песните, певицата и музиканта не си говорят.

Изпълнителката обаче отново стана обект на подигравки, след като Щерев я обвини, че пее старите си хитове, въпреки протестите на автора им.

„Да си призная, по-двойствен човек от Лили не съм виждал. Десет години обясняваше на публиката си, че може без старите хитове, а сега изведнъж, в последната година отново завършва концертите си с „Детелини“.

И то, при положение че има официална забрана от автора Асен Гаргов, който беше безкрайно обиден, че не му разреши да издаде диск с общите им песни за 60-годишнината му.

Лично с него имах среща, на която той ме попита по какъв начин да направи неговата забрана, която депозира и в „Музикаутор“. За мен не е важен фактът, че наследниците на Гаргов са позволили, а по-важно е морално ли е една певица, която има официална забрана поради сериозни причини, да пее една песен, като знае, че авторът, макар и починал, не е искал тя да я пее.

Къде е моралът на Лили?! Това значи, че няма морал, а има само пари.”, заяви Щерев в свое интервю, пише „България днес”.
Щерев споделя още, че с удоволствие би дал забранените си песни на Михаела Маринова. Според него младата певица има и таланта и възможността да ги изпее по-добре от примата.

Щерев и Лили Иванова се карат от години. Изпълнителката се засегнала заради „обидни думи” на Щерев по неин адрес.

Той от своя страна я критикува, че е унизила него и семейството му в биографична книга, където намеквала за изневери на жена му.

А него наричала „беден като църковна мишка”.

Нищо не е свършило, войната продължава!


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !