Лили върти бизнес с кожа и сребро

27.01.2020 16:42 | Видян 1487 пъти

Лили върти бизнес с кожа и сребро

Примата на родната естрада—Лили Иванова върти успешен бизнес с кожа и сребро. Изпълнителката не само е успяла да разпродаде до дупка билетите за всички свои концерти, но също така се е впуснала и в ново поприще, научи HotArena.

Легендата се е впуснала в търговия с кожа и сребро, предлагайки на феновете си да закупят колани или гривни с нейните инициали.

Такъв подарък обаче не излиза евтино. Иванова иска по 100 лв за гривните, които са лимитирани бройки и някой ден може да имат колекционерска стойност.

Те са направени от естествена кожа, а инициалите на изпълнителката на „Детелини” са изработени от висококачествено сребро. Гривните на Лили са универсални и са подходящи, както за мъже, така и за жени, баби и дядовци.

Голямата певица обаче едва ли ще спечели защитниците на животни. От години се знае, че тя е фен на естествените кожи и не пести средства за скъпите изделия, пише „България днес”.

Лили, освен това залага на кожата и за аксесоарите, които предлага. Марката й същ така предлага и тениски с нейния лик, на цена от 30 лв бройката. Певицата в момента презентира и новия си албум, който излиза почти 60 години след началото на кариерата й.

Той обаче се издава и във вид на грамофонна плоча, за любителите на класиката.

Изпълнителката се готви и за грандиозно турне, което ще премине през 15 града, а билетите й се харчат като топъл хляб. Турнето започва от Видин на 8 април, а в София ще има три концерта, като е единият ще е на 15 юли край Панчарево, а след това на 27 и 28 ноември в зала 1 на НДК.

„Всичко трябва да бъде перфектно, изрядно и е нормално да имаме разговор и коментар. Просто искам да съм перфектна, дано успявам, но не съм много сигурна”, казва още Иванова.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !