Деян и Радина в лют скандал заради дрехи на рзпродажба

30.01.2020 15:32 | Видян 2002 пъти

 Деян и Радина в лют скандал заради дрехи на рзпродажба

На приливи и отливи е любовта на Деян Донков и Радина Кърджилова.

Родителството не е успяло да смири буйните им характери и те не се свенят да си крещят на публични места. На грозен семеен скандал между двамата актьори станаха свидели клиенти на столичен бутик за дрехи на булевард Витоша. Нервният Деян, който се бе застраховал от любопитството на феновете с каскет и тъмно очила, не остана незабелязан след като рязко повиши тон на любимата жена.

Оказа се, че Донков, който неведнъж е споделял, че има афинитет към модата, не дава думата на половинката си, когато става въпрос за пазаруване. След като Радина си набеляза няколко тоалета с намаление, сред които и пуловер за подарък, актьорът заповеднически й каза да остави всички закачалки, които е награбила.

Попарената Радина първоначално не се подчини на волята на мъжа си, но след като той демонстративно я заряза на първия етаж на магазина, тя го последва като пале. Скандалът обаче не секна дотук, а се премсти на втория етаж в секцията с мъжка мода в магазина. Там двамата актьори продължават да си разменят гневни погледи, нацупени физиономии и грозни думи, като Донков с нервни жестове показваше на вече просълзената Радина да мълчи, къде да стои и какво да му подава да мери.

Оказва се, че актьорското семейство има вредния навик да спретва подобни безплатни постановки на софиянци ежедневно. Служителите в магазините в района на дома им признават, че често им се случва да бъдат арбитри в караниците им, пише Ретро.   

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Криси Тейгън разкри пола на бебето си...

Опа! На 17 септември Криси Тейгън използва историите си в...

Гуен Стефани смени лика на бившия си...

След участието си на наградите на Академията за кънтри...

Няма коментари към тази новина !

*}