Огнен ад за Деян и Радина в Париж

03.07.2019 16:29 | Видян 1369 пъти

Огнен ад за Деян и Радина в Париж

Истински огнен кошмар посрещна Деян Донков и Радина Кърджилова във Франция. Двойката се отдаде на кратък отдих след постановката „Любовникът”, но май жегите им дойдоха в повече.

Над 40 градуса под кулата в Париж измери Деян, но дори това не го отказа от разходките с Радина. Двамата напълниха театралната зала, като над 200 зрители платиха по 300 евро, за да могат да гледат българската постановка.

„Прекрасно беше”, споделя Радина, която обожава френската столица, пише „България днес”. Двойката вече планува и летния си отдих. Те ще разпускат на цели два плажа, като в същото време активно ще работят и за дете.

„Започваме още тези дни на Крапец”, смее се младата майка. Тя се надява този път да зачене момиченце, след като вече роди едно момченце–синът им Христо.

„Ще правим бебе в жегата, за да стане горещо и то”, смее се и Донков, който вече има един първороден син от актрисата Анастасия Ингилизова.

Деян–младши вече е на 13 години и дори играе футбол. След това и Радина роди, пак момченце, което кръстиха на баща й–художника Христо Кърджилов.

Сега актрисата иска да има поне още едно дете, защото е убедена, че майчинството я е преобразило изцяло. И тя е станала по-отговорна, посветена на работата и семейството, и изцяло се е отказала от нощния живот.    

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цитиридис влиза в журито на "България...

Водещият на късното шоу по bTV Николаос Цитиридис се...

Щастието е личен избор, а не съдба:...

Силвия Петкова е благословена с много разнообразна и...

Няма коментари към тази новина !

*}