Любо Нейков с тежка изповед за дъщеря си

28.01.2020 13:48 | Видян 1498 пъти

Любо Нейков с тежка изповед за дъщеря си

Актьорът със завидни комедийни заложби Любо Нейков направи тежка изповед за най-скъпия човек в живота си - дъщеричката му Анна.

За първи път той разкри колко драматични са разделите му с 9-годишното момиченце, което се роди от брака със съпругата му Гинка.

Нейков призна, че всеки път, когато тръгва на дълго турне, взима със себе си вещ или дреха на малката.

"Когато беше бебе, хващах чорапчето, издърпвах го и си го прибирах в джоба", разказа пред bTV звездата от „Столичани в повече“.

В момента комикът носи фланелка, върху която е отпечатана рисунка на дъщеря му - сърце със сгушено в него мече.

„Ани ми каза, че ще чака да й върна фланелката, което значи, че ще чака да се прибера жив и здрав“, допълни развълнувано Нейков.

Междувременно актьорът се стяга за голямо турне из страната със спектакъла „Женитба". Премиерата се очаква на 9 февруари в „Сълза и смях“, а в комедията на Гогол Любо ще разсмива публиката заедно с Румен Угрински, Станимир Гъмов, Роберт Янакиев, Моню Монев, Снежана Макавеева, Албена Павлова, Невена Бозукова и други. Режисьор на спектакъла е Лилия Абаджиева. След премиерата в столицата, представлението ще премине през Благоевград на 17 февруари, Варна на 19 февруари, Пловдив на 23 февруари и Стара Загора на 26 февруари.

Източник: tialoto
Снимка: PR

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !