Любо Нейков под чехъл

28.11.2019 16:12 | Видян 686 пъти

Любо Нейков под чехъл

Ангажираният актьор и продуцент Любо Нейков очевидно няма против да се грижи и за битовия комфорт на семейството си, като една истинска къщовница.

Комикът очевидно няма против да замества от време на време жена си Гинка, която не работи, в домакинските й задължения и намира време да зарежда хладилниците с продукти. Преди дни, в промеждутъка между два ангажимента, костюмираният актьор се отби до известен скъп квартален плод и зеленчук, където напълни няколко торби със зарзават.

Явно комикът, който от години води тежка битка с килограмите, отново е решил да мине на здравословен режим, след като не успя да се втали дори с диетата на Марта Вачкова и пак прехвърли 120 килограма. Впечатление прави, че Нейков не е почитател на големите вериги супермаркети и предпочита да купува храна за вкъщи от малките магазинчета, където продавачите го познават, дават му отлично отбрана стока и му правят добри отстъпки, защото е редовен клиент и звезда.

След като приключи със списъка с покупки, Любо не продължи пеш до дома си, който е близо до магазинчето, а повика личния си шофьор. Той го взе с лъскавия му джип Мерцедес почти от тротоара. От години Нейков плаща на човек да го вози, за да не губи време и нерви в шофиране. С антураж разполага дори невръстната му дъщеря Аня, която всяка сутрин бива откарвана до прага на частното училище, където е ученичка в трети клас.

Само годишната й такса там струва 10 хиляди лева, но Любо искал най-доброто образование за единственото си отроче. С битови екстри той е подсигурил и съпругата си Гинка, която също кара луксозен автомобил. На нея не й се налага да работи, тъй като съпругът й е сред най-богатите в бранша. Зад състоянието му обаче стои неуморен труд и макар преспокойно да може да се оттегли от сцената, той продължава да играе и в театъра, и в телевизията, а освен това с Евтим Милошев са продуценти на най-успешните сериали, пише Ретро.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Слави: Измама с моето име, не...

"Фейсбук страници, използващи моето име, пишат, че...

Орлин ударно изрусен

Орлин Павлов, който явно белее, откак мина 40 г., ударно...

Няма коментари към тази новина !

*}