Калканджиева в перверзни кадри с Любо Нейков и Зуека

01.11.2019 13:23 | Видян 1248 пъти

Калканджиева в перверзни кадри с Любо Нейков и Зуека

Перверзни кадри с Жени Калканджиева в нов БГ филм с Любо Нейков и Зуека!

Ето на това му се вика дебют в киното, пише "България Днес".

В първия трейлър на „Ятаган” виждаме, че Калканджиева е суперсекси във фуражка. Но това далеч не е всичко. В хотелска стая на розова светлина Жени вече не е в униформа. Права е в леглото, а между краката си държи бутилка от която шампанското се лее. Скандално!

Шестата по хубост ще е първа по амбициозност и селска чест. Героинята й е некадърна провинциалистка, която се мисли за голяма работа. Силвия Овчарова (така се казва героинята й) е шефка на АБОРТ, съкращение на „Агенция за БОРба с Тероризма”.

 В бъдещия филм Мариан Вълев, известен и като Куката от култовия сериал „Под прикритие“, ще влезе в образа на Рангел Костов – полицейски инспектор от Агенцията за борба с тероризма, бивш красавец и системен пияница, който става двигател на схема от лъжи и създава необичаен престъпен тандем с една от жертвите си.

Зуека пък ще е изтъкнатият разследващ журналист Свилен Иванов – всепризнат експерт по тероризма, който ненавижда некомпетентността, а Ивайло Драгиев – чаровният квартален хаймана Никсъна, който заради любов ще си докара огромни неприятности. Инспектор Костов на Мариан Вълев е застрашен от уволнение поради липса на резултати в разследванията и в алкохолно вдъхновение ще съчини доклад, в който обявява безобидния нехранимайко Никсъна за водач на терористична клетка, като му дава оперативния псевдоним Ятаган. Овчарова на Жени Калканджиева ще приеме това за чиста монета, а по каръшко стечение на обстоятелствата подозренията някак си ще започнат да се доказват, за огромна изненада на автора на цялата схема. Но нищо не е такова, каквото изглежда.

Сценаристът Христо Асенов Христов е забъркал невероятна история с много неочаквани обрати, която по забавен начин говори за сериозни проблеми като корупция, бюрокрация, шуробаджанащина, медийни манипулации, страх от тероризъм.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма лошо вино с хубав етикет, но...

Изборът на вино не е толкова проста работа, колкото...

10-то издание на фестивала СОФИЯ МОНО

Десетото издание на фестивала СОФИЯ МОНО се завръща и...

Няма коментари към тази новина !