Талант за убийство разкрива мистериите около Агата Кристи

24.01.2020 15:23 | Видян 886 пъти

Талант за убийство разкрива мистериите около Агата Кристи

Очаквайте от 28 януари, за всички почитатели на „кралицата на криминалния роман“, първа книга от поредицата „Мистерии с Агата Кристи“, с печата на издателство „Хермес“. Изчезването на Агата Кристи през зимата на 1926 г. е една от неразрешените мистерии на миналия век. В „Талант за убийство“ Андрю Уилсън преразказва събитията от реалната случка, опирайки се на исторически факти, като запълва неизвестните с помощта на собствения си талант и въображение.

Един декемврийски ден Агата Кристи е блъсната към релсите на лондонското метро. Спасена е от непознат, информиран за най-интимните тайни на писателката. Той шантажира Агата и я въвлича в коварен план, който ще преобърне живота й завинаги.  Вие, госпожо Кристи, ще извършите убийство. Но преди това ще изчезнете.

Да пишеш за убийства – е едно, а да станеш съучастник в такова – е съвсем друго. Агата трябва да разчита на хитрост и находчивост, за да попречи на изнудвача, който иска да се възползва от познанията й, за да извърши перфектното престъпление. Андрю Уилсън е автор и журналист, носител на множество награди. Работил е  в различни вестници и списания, сред които са Sunday Times, Observer, Daily Mail, Evening Standard, Independent, Smithsonian и Washington Post.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !