Виктория Георгиева очарова Лондон

21.01.2020 18:00 | Видян 1470 пъти

Виктория Георгиева очарова Лондон

Младата певица Виктория Георгиева, която ще представи страната ни на Евровизия тази година, очарова публиката в Лондон, като изнесе интимен концерт във Vinyl Café.

Отличничката от X Factor е в английската столица за музикален лагер – последният от редица такива, с помощта на които тя твори върху песента за престижния конкурс. Събитието стартира с видеото, с което тя бе представена като родния изпълнител за Евровизия, а само няколко минути по-късно прозвуча и I Wanna Know.

"Това беше трогателно изпълнение, от което ясно се виждаше и чуваше как тя чувства всяка една дума от песента",

гласи част от коментара на Оливър Луис от Escxtra.com. По думите на автора, с избора на Виктория за Евровизия 2020 България затвърждава стилистиката си от предходните години, която се корени върху симбиоза между попа и меланхолията.

„Преди изпълненията й, много хора в залата познаваха Виктория единствено като „българския представител на Евровизия“. След като свърши концертът те я опознаха като Виктория – компетентен и съвременен артист, който – да, ще представи България, но е в периферията на съвременната комерсиална музика“, пишат още от сайта, посветен на песенния конкурс, който тази година ще се проведе в Ротердам.

Източник: Monitor

Снимка: Tom O’Donoghue/Tomodo Photography

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !