Най-популярните плеймейтки смениха професиите

16.01.2020 12:47 | Видян 1811 пъти

Най-популярните плеймейтки смениха професиите

Ерата на плеймейтките и силиконките върви към своя край. Родните миски масово започнаха да се преквалифицират, дистанцирайки се от имиджа си на изкусителки и носителки на доскоро смятаната за престижна титла, пише "Галерия".

Златка Димитрова, Златка Райкова и Николета Лозанова.

Трите грации отдавна вече не наричат себе си „плеймейтки“ и се реализират в съвсем различни сфери. Черната Златка стана водещ в сутрешно лайфстайл предаване по Code Fashion TV. Тя отдавна загърби провокативните снимки и се ориентира към здравословното хранене и спорта.

Русата Златка пък сложи край на имиджа си на Мис Плеймейт преди повече от 5 години, когато се събра с ММА боеца Георги Валентинов. Връзката им бе сериозна и Златка реши, че голотиите и скандалите вече не са й по вкуса.
 
От няколко години насам тя се опитва да пробие като дизайнер. Тя създаде собствена марка дрехи, но според запознати не успява да се котира добре на пазара. Апропо, половинката й Благой Георгиев също се насочи към модния бизнес, след като прекрати футболната си кариера. Уви, говори се, че и неговият бранд не е особено успешен.

Един от най-популярните модели у нас Николета Лозанова е признателна за титлата си Мис Плеймейт, но не обича да я наричат „плеймейтка“. НиЛо предпочита да гледа напред и освен влиятелен инфлуенсър и собственик на марка бански костюми, отскоро е и влогър.

Истинска изненада е Мис Плеймейт 2014 Ели Кучкова, която се преквалифицира от еротичен модел на счетоводител.

Малко след спечелването на титлата, Кучкова се отдръпна от светския живот, а през 2018-а стана майка на момиченце. Днес тя работи по специалността си в счетоводна къща и пред близки споделя, че не се гордее с миналото си.

Съпругата на милионера Християн Гущеров Светлана също се дистанцира от титлата си. Блондинката се е съсредоточила върху кариерата си на инфлуенсър и припечелва доста добри пари от това, твърдят запознати. „Откакто срещнах Хриси и станах майка, много се промених“, признава Светлана.

Единствено изключение прави Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова. Скандалната силиконка с гордост и усилия поддържа имиджа си и няма намерение да си сменя „професията“.

Източник: hotArena


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !