Елтън Джон, Ози и Слаш се събраха за обща песен

13.01.2020 14:37 | Видян 957 пъти

Елтън Джон, Ози и Слаш се събраха за обща песен

Само няколко дни след като Шарън Озбърн – съпругата на вечния Ози, разкри, че съпругът й е работил заедно с друга британска легенда по нова песен – сър Елтън Джон, парчето заля интернет. Третата песен от предстоящия албум на Озбърн доказа, че не само младите поп явления, но и той, все още може да навърти 2 милиона гледания за 3 дни, предава Монитор.

Елтън и Ози всъщност са направили заедно заглавната композиция на тавата Ordinary Man, която носи и същото име. На всичкото отгоре към тях се е присъединил един стар приятел на Ози – китаристът на Guns 'N Roses – Слаш. Богът на струните през годините определено седи близо до Принца на мрака, като вече се разписа със соло в Straight To Hell - втория сингъл от предстоящия албум, чието видео се появи преди няма две седмици. Не е прецедент и двамата да правя общи концерти и дори турнета, като преди няколко години стигнаха дори до Белград и сътвориха невероятно шоу за фенове от целите Балкани.

„Просто всички се събрахме заедно. Слаш е мой стар приятел, какъвто е и Елтън. Докато пишех Ordinary Man, песента ми напомни много на стария Елтън и казах на Шарън: „Чудя се дали ще се съгласи да пее в тази песен?“ Попитахме го и не само се съгласи, но и седна зад пианото“, разказа самият Ози, цитиран от Loudwire.

Целият албум Ordinary Man, който е първият за Озбърн след Scream и 10-годишна солова пауза, излиза на 21 февруари. Като допълнение, всеки физически носител от албума ще има уникален код, с които феновете ще могат да спечелят 30 награди сред които пропуск за който си изберат концерт от предстоящото турне на музиканта и да се срещнат с него.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !