Мила Роберт пуска първият си албум Еготрип през май

09.01.2020 16:34 | Видян 1951 пъти

Мила Роберт пуска първият си албум Еготрип през май

Мила Роберт отново показа ексцентричност. Този път не с кавър на Азис или Ивана в джаз вариант, а в авторско парче по нейна музика и текст, в което възпя любовта... между любовници.

Песента се казва „Такт“ и е по музика и текст на дъщерята на Ваня Щерева. В съобщението разпратено до медиите пък описват парчето като „истинска лична изповед, текстът е написан от самата нея и е вдъхновен от последната ѝ любовна история". Мила изляла чувствата си под под формата на музика, след като приключила отношенията си с друг популярен български изпълнител, чието име не желае да разкрива все още. Факт обаче е, че такт е вдъхновен от отношението на женен мъж към любовница и плътските удоволствия между тях.

В минималистичното видео дело на Георги Пеев, Мила Роберт впечатлява с предизвикателно облекло и поведение, което напълно резонира на посланието в песента. Клипът е заснет на матрак в апартамента на певицата, изцяло със смартфон.

Песента ще стане част от първия албум на Роберт, който ще се казва „Еготрип“ и ще е излезе през май. Той ще включва още вече издадените „Наше си е, Саше“, „Нещо грубо“, „WTF” и десет нови песни.

Видео от новата песен на Мила можете да гледате ТУК !

Източник: Monitor

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !